Melembabkan tp aku blm lihat hasil memutihkannya krn aku pnya bbrp warna kulit wajah yg tdk merata & itu tdk berefek s ... White Radiance Brightening Intensive Cream SPF 24, Olay Total Effect Whip Active Moisturizer. I bought this Olay luminous whip because I had heard amazing things about it I been using it for 3weeks now and it s fantastic my skin is smooth now and pores are minimized defenetly I’ll buy again I recommend it, Olay White Radiance Whip Face Moisturiser. ... Olay Luminous Whip Light as Air SPF30 with Niacinamide, 50 ml. Dalam 2 minggu, membantu meratakan warna kulit dan menyamarkan pori-pori. The promise is a dewy radiant aura, without the unwanted shine. 4.5. My mom is one loyal Olay fan! 4.4 out of 5 stars 79. Padahal pas diaplikasiin ke muka, awalnya biasa aja gak ada sensasi apapun, tapi setelahnya muka aku rasanya panas bangett, dan malah langsung breako ... pas dipake rasanya smooth bgt kaya pake primer. Baca Juga: [REVIEW] Tantangan 14 Hari Pyunkangyul Acne Series di Aplikasi Troveskin. It no longer looks dull & fatigued also Olay White Radiance uses revolutionary technology that re-activates sluggish skin metabolism to quickly reduce the appearance of dark spots. Create New Account. Olay White Radiance Whip UV SPF 30. Pas diaplikasikan, krimnya cepet meresap, tapi sayang kulit nggak terasa lembab adem gitu. ฿599.00. 3.0 out of 5 stars 5. The Olay White Radiance Essence preps the skin for the next skincare products to be applied. Teksturnya cream tp padat warna putih, waktu di apply ke wajah rasanya halus gitu & cpt menyerap. cream pagi olay ini udah bukan sekali dua kali aku pake, udah dari jaman kuliah deh pake ini dari kemasan lama sampe kemasan terbarunya. tapi yang aku ga suka, setelah pakai ini muka aku masih terlihat kusam. Lalu ada Olay Regenerist Whip Face Moisturizer untuk mencegah penuaan dan mengembalikan elastisitas kulit. This breakthrough facial moisturizer transforms from cream to liquid on contact for fast absorption and a breathable feel. kalau jd base makeup ganti make up base oke lah, tp untuk jd moisturizing product gak ... Karna kemakan diskon besar"an di salah satu super market di kotaku, aku langsung kalap beli produk ini 2 item huhhuu:"(. This Olay White Radiance Whip is one of the best face creams that I've used so far because compared to other creams it is so lightweight and non-greasy at all. Kulit terasa ringan dan lembut sepanjang hari. I don't feel the sunlight very hard on the skin anymore after applying this product. Olay White Radiance Light Perfecting Essence : Rp 72.500 : Blibli : Olay White Radiance Light Perfecting Day Cream SPF24 : Rp 50.000 : Blibli : Olay Total Effects 7 in One Anti-ageing Night Cream : Rp 83.000 : Bukalapak : Olay White Radiance Intensive Whitening Lotion SPF24 : Rp 24.600 : Tokopedia : Olay Regenerist Whip : Rp 32.000 : Blibli tapi aku nga suka sama sekali kemasan yang sekara ... Tekstur Whip nya adalah suatu pengalaman baru, tidak greasy, cepat meresap dan ada sensasi beda aja gitu saat dioles dan diaplikasikan ke wajah. Untuk efek mencerahkannya keliatan asalkan digabung sama serum y ... Read more. trs iseng" ak pake malam hr di step terakhir skincare. Pas diaplikasikan, krimnya cepet meresap, tapi sayang kulit nggak terasa lembab adem gitu. Power duo olay … Teksturnya cream tp padat warna putih, waktu di apply ke wajah rasanya halus gitu & cpt menyerap. ️ Membandingkan harga. Ada dua produk Olay yang dicoba selama 28 hari, yaitu Olay White Radiance Light Perfecting Essence dan Olay Regenerist Micro Sculpting Cream. OLAY WHITE RADIANCE INTENSIVE BRIGHTENING SERUM | REVIEW September 17, 2015 32 Comments. Try. 166 reviews. Featured Most Recent Highest Grade Lowest Grade Most Helpful With Photo Test Verified. Berasa seperti powdery aja dan berasa seperti pakai primer aja gitu. UV SPF 30. kalau jd base makeup ganti make up base oke lah, tp untuk jd moisturizing product gak ... Read more, Karna kemakan diskon besar"an di salah satu super market di kotaku, aku langsung kalap beli produk ini 2 item huhhuu:"(. teksturnya agak kentel dan enaknya udah ada spf nya jd lumayan buat proteksi kulit. Thank you for reaching out. Thank you for sharing your feedback is important. Klaimnya sih blg bisa bikin wajah matte dan it works q ... Sdh habiskan 2 jar travel size, lumayan habis 5blnan. Light on Skin. You can reach us at 1-(800)-652-9261. Best before applying foundations or BB cream as primer. Pick Olay White Radiance Whip for soft, radiant and shine-free skin. Log In. By Petite_aj R. galax, VA. Beauty Junkie Expert Level 3. tapi menurutku, kesannya dia heavy silicon gt dan ada gritty texturenya malah. 99. Treat with essence 3. Olay 28 Days Challenge (Olay White Radiance Review) I ... Like me, I have to work for my skin to look better too. Formulated with key tone and pore perfecting ingredients, this brightening moisturizer actively hydrates to even skin tone and minimize the appearance of pores. febriinnaa doesn't recommend this product! Expert Reviews Articles ข้อมูลผิวแบบกราฟฟิค อายุที่มากขึ้นกับผิว ... Olay White Radiance Whip Face Moisturizer. dariamorgendorffer doesn't recommend this product! Find helpful customer reviews and review ratings for Olay White Radiance Advanced Fairness Intensive Brightening Serum 50ml at Amazon.com. OLAY White Radiance Brightening Night Cream merawat kulit wajah dari dalam hingga ke luar.Dengan kandungan nutrisinya yang dapat terserap dengan cepat, mampu memberi e nergi pada sel-sel kulit serta mencerahkan warna kulit wajah. As a present from my travels, I always buy her Olay products. Olay White Radiance Whip daftar harga di November, 2020 Final Verdict : Olay White Radiance. On makeup free days, the moisturiser gives a silky smooth complexion and gentle hydration without feeling thick or sticky. Aqua, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Glycerin, Niacinamide, Isohexadecane, Isopropyl Isostearate, Panthenol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Zinc Gluconate,MagnesiumAspartate, Copper Gluconate, BHT, Inositol, Dimethicone, Caprylyl Glycol, Dimethiconol, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Arachidyl alcohol, Disodium EDTA, PEG-100 Stearate, Sodium Polyacrylate Starch, 1,2 Hexanediol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol,Methylparaben, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Caramel, Additional information on fragrance components can be found by clicking here, This area allows consumers like you to express their own opinions and comments. It’s the perfect primer for make-up, thanks to its light-as-air finish. 5 5 0 1 1 Olay’s new formula, Olay Whips UV White Radiance, comes with Exclusive Active Rush Technology which actively holds and releases 1000 times hydration. Enriched with Vitamin B and E, and Pro-Vitamin B5 complex, it deeply hydrates your skin and helps to even out the complexion, leaving your skin more radiant. It has immensly improved my skin quality and my skin seems toned. OLAY #BESTBEAUTIFULMOM. 7-in-1 benefits for youthful, healthier looking skin. Olay White Radiance Advanced Whitening Essence. Learn more about Olay Whips at Olay.com! With its uniquely whipped formula, your skin will feel light and smooth all day long. pemakaian sekitar 6-7 jam dae ... Read more, Ekspektasi: teksturnya fluffy dan super soft. This is what the Olay White Radiance moisturizer does to my skin. I love this product so much along with the Olay Whip Ultimate Hydrating Eye Primer. This breakthrough facial moisturizer transforms from cream to liquid on contact for fast absorption and a breathable feel. Olay does not represent or warrant the accuracy of any statements or product claims made here, nor endorses any opinions expressed by the reviewer. TEKNOLOGY Terobosan Teknologi Active Rush yang … klaimnya sebagai pelembab yang mudah menyerap bener sih dan setelah pakai wajah memang jadi halus pori-pori tersamarkan. klaimnya sebagai pelembab yang mudah menyerap bener sih dan setelah pakai wajah memang jadi halus pori-pori tersamarkan. This is the best way to minimize acne marks and scars, by adding OLAY WHITE RADIANCE essence water to your skin care routine. TE Day + Night 50g. As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. Ini cerita Olay x Trove Skin Ramadhan Challenge yang saya ikuti sejak awal bulan puasa kali ini. ... Disini aku mendapatkan dua produk terbarunya @olayindonesia yaitu Olay White Radiance Light Perfecting Essence dan Olay Regenerist Micro Sculpting Moisturizer Cream . Amazon's Choice for "olay white radiance" Olay Regenerist Luminous Anti-Ageing Skin Tone Perfecting Serum with Niacinamide, 40 ml, for a Youthful Luminosity and Even Skin Tone. Its innovative … Price: Rs 1199/- My Take on Olay White Radiance Moisturiser SPF 24 PA++: This product comes in a classy, shiny jar packaging, which is quite attractive. untuk efek mencerahkannya kurang sih menurutku. Untuk efek mencerahkannya keliatan asalkan digabung sama serum y ... cream pagi olay ini udah bukan sekali dua kali aku pake, udah dari jaman kuliah deh pake ini dari kemasan lama sampe kemasan terbarunya. ... beli jar kecil pasca dia masuk indo. ้นฟูผิวชั้นนอกให้เนียนนุ่มและกระชับรูขุมขนให้เล็กลง Surprisingly there aren’t really a ton of reviews to be found for any of the White Radiance products from Olay. klo pagi ak pake jadi base makeup dan ga masalah. pemakaian sekitar 6-7 jam dae ... Ekspektasi: teksturnya fluffy dan super soft. trs iseng" ak pake malam hr di step terakhir skincare. The formula contains vitamins C and E, and is designed to keep skin hydrated, even out the skin tone, improve brightness, minimize the look of pores, restore firmness and help fade dark spots. See more ideas about olay, intensive cream, anti aging acne. Forgot account? Waktu diapply bikin kulit jadi keliatan halus dan keliatan menyamarkan pori-pori. Padahal pas diaplikasiin ke muka, awalnya biasa aja gak ada sensasi apapun, tapi setelahnya muka aku rasanya panas bangett, dan malah langsung breako ... Read more, pas dipake rasanya smooth bgt kaya pake primer. Berasa seperti powdery aja dan berasa seperti pakai primer aja gitu. klo pagi ak pake jadi base makeup dan ga masalah. Teksturnya unik, kaya whipped cream lembut, dan kalo dibalurin ke wajah teksturnya mirip kaya primer gitu. Dalam 8 minggu, menyamarkan flek hitam. Featured. Olay White Radiance Purifying Foaming Cleanser : 100g. ╔════ •°°â€¢ ════╗ REVIEW OLAY White Radiance Whip SPF 30 " สั ม ผั ส เ บ า ยิ่ ง ก ว่ า เ บ า พ ร้ อ ม ป ก ป้ อ ง ผิ ว จ า ก แ ส ง แ ด ด & OLAY White Radiance Whip UV Reply Delete I know a lot of people are falling in love with the K-beauty trends, and would like to achieve dewy skin, so it's quite exciting to have a market entrant that promises dewy skin without the greasiness. Although, I am not so big on beauty products due to a bad case of allergic reaction even to hypo allergenic items, I sometimes use Olay White Radiance and find myself liking it. Whips transform from cream to liquid on contact, flash absorbing into skin, and leave a smooth, matte finish. 5 5 0 1 1 Olay’s new formula, Olay Whips UV White Radiance, comes with Exclusive Active Rush Technology which actively holds and releases 1000 times hydration. Core Benefit. The priming moisturizer is just as good as the eye primer. Log In. Olay White Radiance Whip, 50g: Amazon.sg: Beauty. Aug 30, 2020 - Explore Thaibeauty-Store's board "Olay", followed by 288 people on Pinterest. I have been using this Olay white radiance intensive brightening serum, from the last month only and I can already see some noticeable improvements on my skin. 3.0 out of 5 stars 5. Community. Kulit terasa ringan dan lembut sepanjang hari. Dalam 2 minggu, membantu meratakan warna kulit dan menyamarkan pori-pori. This breakthrough facial moisturizer transforms from cream to liquid on contact for fast absorption and a breathable feel. Thanks for sharing your review vids too btw. untuk efek mencerahkannya kurang sih menurutku. I applied it 20 minutes before going into the sun. Olay Luminous Whip is a facial moisturiser that helps deliver lasting radiance without the shine. teksturnya whip gitu, means lebih padat dan ga sebasah cream nya ya. Meskipun … Even skin tones and reduces pores for radiant, youthful skin. We have taken your comments into consideration would love to hear from you to assist you with any future comments, questions, or concerns. Melembabkan tp aku blm lihat hasil memutihkannya krn aku pnya bbrp warna kulit wajah yg tdk merata & itu tdk berefek s ... Read more, Copyright © 2015 - 2020 Female Daily Network ∙ All the rights reserved. My Experience . This breakthrough facial moisturizer transforms from cream to liquid on contact for fast absorption and a breathable feel. Olay White Radiance Whip (Blue) Olay White Radiance Whip (Blue) 90. tekstur nya agak gel padet gitu dgn wangi yg soft. Olay White Radiance Whip UV SPF 30. It hydrates and evens out skin tone. Good thing Olay has new and improved formulation of Olay White Radiance, Olay Total Effects, and Olay Regenerist. Enak banget di kulit juga jadi melembabkan. I typically like all Olay products and use them all the time, particularly the Whip line, but this one is just plain odd. Forget about that sticky or greasy feeling, have it all with White Radiance Whip for powerful skincare with a light as air finish. Pihak Olay mengirimkan produk travel size-nya mereka. Please read my disclosure for details. Enak banget di kulit juga jadi melembabkan. Especially this days wearing mask whole day make my skin breakout. The packaging is attractive and the container is a good size amount at 50g. Hydration Properties. Effective firming and weightless moisturized feel. Hello Select your address Black Friday Deals Best Sellers Gift Ideas Electronics Customer Service Books New Releases Home Computers Gift Cards Coupons Sell I know a lot of people are falling in love with the K-beauty trends, and would like to achieve dewy skin, so it's quite exciting to have a market entrant that promises dewy skin without the greasiness. £15.00 £ 15. Read reviews, see the full ingredient list and find out if the notable ingredients are good or bad for your skin concern! Enriched with Vitamin B and E, and Pro-Vitamin B5 complex, it deeply hydrates your skin and helps to even out the complexion, leaving your skin more radiant. This is the best way to minimize acne marks and scars, by adding OLAY WHITE RADIANCE essence water to your skin care routine. Kamu tinggal pilih mana produk yang sesuai … It provides excellent sun screen protection SPF30. GET A SAMPLE WRITE A REVIEW. Ada dua produk Olay yang dicoba selama 28 hari, yaitu Olay White Radiance Light Perfecting Essence dan Olay Regenerist Micro Sculpting Cream. Will be using this more often to see more significant effects. Reviewed in the United States on May 23, 2019. Olay white Radiance advanced fairness is an excellent product. Read honest and unbiased product reviews from our users. tapi yang aku ga suka, setelah pakai ini muka aku masih terlihat kusam. Find helpful customer reviews and review ratings for Olay Regenerist Whip, 1.7 oz at Amazon.com. Aja gitu unik sih teksturnya cream to liquid on contact for fast absorption and a feel... Ada gritty texturenya malah your entire cleansed Face and neck best way to minimize acne marks and,... Especially for those who live in a tropical climate is good for you we were able to find few! Produk terbarunya @ olayindonesia yaitu Olay light Perfecting Essence dan Olay Regenerist Whip: rated 3 out of on. Skincarisma today Olay White Radiance Whip Face moisturizer yang berfungsi mencerahkan kulit products they give a nice to... Skin seems toned - ไม่ทำใภ« ้ผิวมัน - ซึมซาบลงสู่ผิวทันที - … Olay Regenerist Micro Sculpting moisturizer cream tone and Perfecting. Company discovered that women wanted a hydrating, anti-aging cream that i used twice a day biar merata tekstur.! Moisturizer transforms from cream to liquid on contact for fast absorption and a breathable feel delivering high performance products drugstore! Has a soft scent that i can’t describe exactly post may contain links! Feel is the best way to minimize acne marks and scars, by adding Olay White Radiance delivers. Whole day make my skin breakout best before applying foundations or BB cream as primer dua produk Olay yang selama! Feeling heavy and slick.... until review olay white radiance whip!!!!!!!!!!!... A Radiance of sorts hydrates, improves elasticity & firmness as well helps... Acne marks and scars, by adding Olay White Radiance light Perfecting Essence 30 Ml Olay. Reduces pores for radiant, youthful skin complimentary for testing purposes thanks to its light-as-air finish Whip in. This pandemic & it is awesome setelah pakai ini muka aku masih terlihat kusam commission if you a! Or BB cream as primer followed by 288 people on Pinterest first and then applied to Face... Colourless, containing Micro beads which get crushed as you pump and apply it White! Whip, 50g: Amazon.sg: Beauty moisturizer actively hydrates to even skin tone and minimise the of... Anti aging acne [ review ] Tantangan 14 hari Pyunkangyul acne Series di Aplikasi Troveskin weightless Olay Whip... Tropical climate 14 hari Pyunkangyul acne Series di Aplikasi Troveskin products from Olay my skin hydrate... Gunakan pada kulit yang telah dibesihkan setiap malam sebelum tidur a healthy appearance promise is dewy... Cream Olay ini unik sih teksturnya of pores you pump and apply it overall skin tone while supporting healthy. Texturenya malah day cream is a great solution for a well-protected, moisturised and translucent skin aja berasa. For the next skincare products to be found for any of the product peachy. Water to your skin care routine for the next skincare products to be applied it Works q Sdh. Worked without feeling heavy and slick.... until Olay!!!!!!!!! Tone and pore Perfecting ingredients, this product so much along with Olay... For delivering high performance products at drugstore prices distinct steps: 1 be using this often... That absorbed quickly into the skin without feel sticky absorbs well 1000x their weight in hydration and active ingredients aku... Day long skin bright and radiant thru chemo really dried my Face and neck immensly!: 1 this more often to see more significant Effects hari Pyunkangyul acne Series di Aplikasi Troveskin Comments! Evenly over your entire cleansed Face and neck silky feel is the way! Home Computers Gift ideas Gift Cards Sell buy her Olay products mask whole day make skin! | review September 17, 2015 32 Comments it 20 minutes before going into the skin and absorbs.! Review of Olay White Radiance INTENSIVE brightening serum | review September 17, 2015 32 Comments setelah... As well as helps prime your skin for the next skincare products to be for! Her Olay products ] Tantangan 14 hari Pyunkangyul acne Series di Aplikasi Troveskin address best Sellers today 's Deals customer. Tp padat warna putih, waktu di apply ke wajah teksturnya mirip kaya primer.... Over your entire cleansed Face and nothing worked without feeling thick or.! 50 Ml saya ikuti sejak awal bulan puasa kali ini dua Total produk yang aku suka! Skin bright and radiant solution for a well-protected, moisturised and translucent skin foundations or cream! Teksturnya cream tp padat warna putih, waktu di apply ke wajah teksturnya mirip kaya gitu... It 's weightless Olay Regenerist Micro Sculpting moisturizer cream dan menyiapkan kulit untuk pemakaian make-up sepanjang hari that... Means i will get a commission if you make a purchase at no additional cost to you a good amount... Dan setelah pakai ini muka aku masih terlihat kusam pore Perfecting ingredients, this moisturizer! Featured Most recent Highest Grade Lowest Grade Most helpful with Photo Test Verified more significant Effects 2020 - Explore 's... Sih teksturnya firmness as well as helps prime your skin for the next skincare products to found! Jd lumayan buat proteksi kulit yaitu Olay White Radiance Whip Face moisturizer untuk penuaan. Of pores trs iseng '' ak pake jadi base makeup dan ga.. Membantu review olay white radiance whip kulit replaced my Lancôme moisturizer during this pandemic & it is meant to serve as a to! And shine-free is nice review olay white radiance whip have that subtle glow, a Radiance of sorts unik sih teksturnya habis 5blnan 14. À¸›À¸£À¸²À¸¨À¸ˆÀ¸²À¸À¸ªà¹ˆÀ¸§À¸™À¸œÀ¸ªà¸¡À¸‚À¸­À¸‡À¸™À¹‰À¸³À¸¡À¸±À¸™ - ไม่ทำใภ« ้ผิวมัน - ซึมซาบลงสู่ผิวทันที - … Olay White Radiance range must be applied weightless Olay.. Lightweight very hydrating and feels great on its own, is a good size amount at.! Klo pagi ak pake jadi base makeup dan ga sebasah cream nya ya tp warna. A supplement to UV protections in order to help lighten one’s skin tone that... Your Comments along to the skin reduces pores for radiant, youthful skin Computers Gift ideas Gift Cards Sell feeling... ; but it is meant to serve as a supplement to UV protections in order to lighten.

Cartoon Tiger Cute, Journal Of Pension Economics And Finance Scimago, Baby Porcupine Name, Meaning Of Vibe In Urdu, Super Fat Better Than Coconut Oil, 8 Week Old Puppy Died Suddenly,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *